Escape rooms Aalborg og Nordjylland

Escape game & Escape room  

Her har du Funguides liste over escape games, escapespil og escape room i Aalborg, Frederikshavn, Skagen og Nordjylland.

Klik dig ind på de enkelte escape rooms på listen og læs mere om dem.

 

Escape rooms i Nordjylland

Der er mange underholdende escape games at komme efter i det nordlige Jylland. Geografien sætter bestemt ikke en stopper for de sjove udfoldelser. Du kan tjekke escape rooms efter pris, deltagere, rum, minutter og meget mere. 

Der er udfordringer for hele selskabet, når man booker en tur i breakout room. Det gælder om at løse opgaverne inden for tidsgrænsen for at bryde ud af rummet. Opgaverne varierer ofte meget i udformning. Alle evner kommer i spil.

Det sjoveste ved de enkelte spil er, at man er fælles om udfordringerne. Ingen kan være med på fribillet. Man løfter i samlet flok.

Escape room Aalborg – Mange sjove arrangementer

Det er ikke svært at komme på opgaver i et escape room i Aalborg. Den nordjyske hovedstad er heldigvis med flere aktiviteter, som skal løses på tid. Der er ofte tilbud på specifikke arrangementer, så det drejer sig om at holde sig opdateret her på siden. 

Ingen kæde er stærkere end det svageste led, når man skal finde sammen om løsninger på gåder og opgaver i breakout spil. Der bliver brug for både matematiske hjerne og sproglige genier. Okay – mindre kan selvfølgelig også gøre det, da man finder opgaver af varierende sværhedsgrad. 

Escape games passer sammen med mange former for begivenheder:

  • En polterabend bliver bare endnu sjovere, hvis selskabet kommer helt tæt på hinanden i et breakout room. Det kan sagtens være, alle ikke kender hinanden på forhånd – men det kommer man til. 
  • Et firmaarrangement med diverse events på programmet kan også inkludere escape rooms. Man skal samarbejde med sine kolleger på nye måder, hvilket vil gøre meget godt for team-ånden. 
  • En herre- eller dametur kan også peppes op med en vellykket tur i breakout room. Man behøver faktisk ikke nødvendigvis løse opgaven for at have det sjovt. Selve processen er underholdning nok i sig selv.

Idéer til escape games i Frederikshavn

Når man er bosat i eller omkring Frederikshavn kommer man heller ikke til at mangle breakout spil i nærområdet. Jylland er i det hele taget rigtig godt dækket ind mht. muligheder for at finde sammen og løse gåder samt meget andet sjovt.

Du kan finde idéer til dit næste arrangement ved at anvende søgefunktionen her på siden. Man vælger ganske simpelt pris, deltagere og begivenhed for at få klarhed over, hvad der er at komme efter. 

Et besøg i breakout room kan bestemt sagtens kombineres med andre sjove aktiviteter.

Det ses ofte, at hele familier samles omkring løsning af opgaver i de mange spil. Et firmaarrangement bliver meget sjovere, når man skal på udfordrende opgaver sammen. De forskellige rum kræver alle et bestemt antal minutter at finde ud af. Uret tikker, så snart døren lukkes.

Spændende bliver det at se, om alle slipper ud i tide!

Prøv Escape rum i Hjørring

Nordjylland byder som sagt på flere veldesignede breakout rooms. Også i Hjørring kan man blive sat på svære eller knap så svære opgaver. Man kan finde rum i varierende tema og i forskellige design. 

Mordmysterier og uhyggelige rum står højt på mange ønskelister. Man kan sagtens komme til at give den som detektiv eller kriminalbetjent for en enkelt dag. 

Mystikken er også i højsædet, når man escape games designes. Man bliver revet ud af hverdagen, så længe spillet står på. Den ene opgave kalder ofte på mange flere. Det er meget let at blive bidt af at være låst inde i diverse breakout rooms, når man først har prøvet det én gang. 

Vi lægger de mange tilbud om escape rooms ud til fri afbenyttelse. Så er det helt op til dig og dine venner, familie, kolleger osv. præcis. hvor turen skal gå hen!

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-4 af 4 aktiviteter.
Wilt Aalborg Escape Room

Escaperoom hos Maximum Aalborg

5 sjove og udfordrende Escape rooms i Aalborg SV hos Maximum

Cube challenge Maximum

The Cube hos Maximum

Prøv det moderne Fangerne på Fortet Cube Challenge hos Maximum i Aalborg. 25 forskellige rum.

Funcenter escaperoom 1

FunCenter Escaperooms

Spændende escape rooms hos FunCenter i Aalborg - 6 indendørs og 1 udendørs.

Zagadka escape games

Zagadka Escape Games i Aalborg

Escape game i Aalborg - Arbejd sammen om at løse spor og gåder under tidspres - Vælg mellem 3 forskellige escape rooms.