Wellness og Spa i Århus, Randers og Østjylland

Spa & Wellness ophold, Kurbad og spabad  

Dette er Funguides liste over spa, wellness og kurbade i Århus, Randers, Skanderborg, Grenå og Østjylland. Samt naturligvis mulighed for Spa ophold, kur ophold og wellness ophold i Østjylland og Århus.

For de fleste danskere er hverdagen langt fra luksuriøs. Med lange arbejdsdage og stress på hjemmefronten er det derfor vigtigt, at man en gang i mellem plejer sig selv og sit sind. Hos Wellness Århus, Spa Århus og Wellness Randers, er der mulighed for at gøre netop dette i luksuriøse omgivelser med beværtning og personlig pleje. Hvor ovennævnte destinationer er nogle eksempler, findes der lignende muligheder i Skanderborg, Grenå og mange flere steder i Østjylland. Således har du, hvorend du kommer fra, mulighed for at få en oplevelse med et Wellness ophold, et spa ophold eller et kurophold. Flere steder har man tilmed kombineret de plejende behandlinger med et hotel af luksus, således at du med en veninde eller som par kan nyde et romantisk spabad eller lignende luksus – langt væk fra den travle hverdag. Overrask evt. din partner med et gavekort for 2 til et lækkert ophold med wellness og personlig pleje. Således vil du med garanti få en uforglemmelig oplevelse med din yndlingsperson.

Bedste Spa, Wellness og kurbade i Århus og Østjylland

Der er forskellige måder at forpleje sig selv på, og alle er vi forskellige i vores ønsker og behov. Som udgangspunkt er vi dog alle enige om, at det er rart at blive opvartet i luksus en gang imellem. På siden her vil du finde nogle af de mest eftertragtede wellness ophold, spa ophold og kurophold i Østjylland. Fra Grenå til Skanderborg er landsdelen, kaldet Østjylland, hjemsted for nogle fantastiske og yderst luksuriøse opholdsmuligheder, når det drejer sig om behandlinger og personlig pleje.

Hos Wellness Århus, Spa Århus og Wellness Randers finder du nogle af de mest parvenlige opholdsmuligheder i hele Danmark. Med fokus rettet mod dig og din partner er det ikke bare behandling og pleje af din krop, men samtidig en romantisk gestus mellem et par eller bare mellem dig og evt. en veninde, der nyder hinandens selskab i et spabad.

Spa og kurophold for 2

Mulighederne er mange, og med et ophold for 2 er det kun fantasien, som sætter grænserne. Det er en oplevelse for livet, og med et ophold på et sådant hotel kan det være svært ikke evt. ikke at se sit forhold i et nyt lys. Derfor kan det være den perfekte gaveide til kæresten eller den ven, som har haft en hård periode. Selv for en herre kan det være svært ikke at blive betaget af ideen om en weekend i wellness.

Den personlige pleje kan være svær at finde tid til, og selvom man er yderst betaget af ideen, kan det virke foruroligende at tage en weekend uden at være produktiv. Sådan ser vi dog ikke på det, da pleje af dig eller dit private forhold må være af højeste prioritet. Om end dette må betyde, at du skal gå på kompromis med noget andet, er der ikke tvivl om vigtigheden.

Foruden den personlige velvære, som et sådant ophold medfører, må det også siges at være en speciel oplevelse for ethvert parforhold. Om end man er nyforelsket eller har 50 års bryllupsdag, er det aldrig for sent eller for tidligt at pleje sit forhold. Specielt må det siges at have en yderst positiv effekt, hvis herren inviterer sin fruentimmer på et romantisk ophold, hvor der alene er fokus på den behagelige pleje og hinandens tilstedeværelse. Vælg ferien med kærlighed, og vælg en ferie, der er lidt ud over det sædvanlige. Alle fortjener en weekend i luksus.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-9 af 9 aktiviteter.
Sabrina Fiskespa

Skønhed og Fiskespa af Sabrina

Kom til Sabrinas hyggelige spa med doktorfisk, massage og ansigtbehandlinger - hyggelig atmosfære og rimelige priser.

Ansigtsbehandling-helle-thorup Århus

Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Du glemmer tid og sted, når du får en ansigtsbehandling hos Helle Thorup i Århus

beder-midtjylland-oplevelse-gavekort-purenature-nature-massage-kropsmassage-fodbehandling-velvære-forkælelse-

Fodbehandling og Kropsmassage hos Pure Nature

Trænger din krop til en ordentlig omgang forkælelse? Glæd dig til den ultimative selvforkælelse til fodbehandling & kropsmassage hos Pure Nature i Beder.

wellness-afslapning-luksus-spa-pure-nature

Ansigtsbehandling hos Pure Nature

Hårdt vejr og lange arbejdsdage gør sit ved ansigtet - Forkæl dig selv med en lækker ansigtbehandling fra Pure Nature i Beder.

Wellnessophold i Hobro

Luksusophold på Hotel Amerika i Hobro

Forkæl jer selv og hinanden med et luksusophold

massage-ansigtsbehandling-aviva-clinique-oplevelse-gavekort-forkælelse-viby-aarhus

Massage og Ansigtsbehandling hos Aviva Clinique

Få lækker massage og ansigtsbehandling i Viby Aarhus

spadag-hos-lubker

Spadag hos Lübker Square

Tag en dag ud af kalenderen med en forkælende spaoplevelse hos Lubker Square i Nimtofte på Djursland

oplevelse-gavekort-aarhus-wellness-massage-helle-thorup-forkælelse

Wellness massage hos Helle Thorup

Render du rundt med trætte skuldre og stive led, eller kender en, som fortjener lidt ekstra forkælelse? Kom ind til wellness massage hos Helle Thorup i Aarhus.

Cold Hawaii Vildmarksbad

Cold Hawaii udlejning af vildmarksbade og saunaer

Få en lækker oplevelse med at låne et vildmarksbad eller sauna. Gør dit arrangement, date eller weekend noget bedre. Cold Hawaii er landsdækkende og er Corona sikkert