Polterabend Sjælland, Roskilde, Køge, Holbæk og Slagelse

Polterabend  

Velkommen til Funguides side med Polterabend Idéer på Sjælland. Nærmere bestemt dækker denne liste aktiviteter og idéer i områderne omkring Roskilde, Ringsted, Holbæk, Slagelse, Køge m.fl

Polterabend Sydsjælland (Næstved) og Polterabend København har deres egne lister med idéer til polterabend aktiviteter.

For at få det bedste resultat i den søgning efter gode oplevelser, så brug vores søgemaskine nedenfor.

Her kan du udfylde dit ønske til budget, hvor på Sjælland du vil holde polterabenden, du kan vælge om det primært er henvendt til mænd eller kvinder og hvad for en type aktivitet du leder efter.

Vi håber, du finder den aktivitet du skal bruge til din polterabend på Sjælland.

 

Polterabend i Roskilde, Ringsted og Midtsjælland

Er du på udkig efter gode polterabend idéer i Roskilde, Ringsted, Sorø og det øvrige Midtsjælland?

Så har du heldigvis klikket dig ind på det helt rigtige sted – her på Funguide har vi nemlig samlet de bedste idéer til polterabend på Midtsjælland til dig. Hvis du skal arrangere en anderledes polterabend, så er det en god idé at kigge bredt efter forskellig inspiration først.

Her på siden har vi repræsenteret aktiviteter, lege og forslag til en vellykket polterabend på Midtsjælland fra alle mulige og umulige brancher og områder. Det betyder, at du hurtigt kan finde frem til gode og alternative idéer, når du skal planlægge en event i forbindelse med en polterabend.

Det skal selvfølgelig være en perfekt dag og dermed en god oplevelse for bruden eller brudgommen – dette hjælper vi dig med ved at samle det bedste af det bedste ét sted. Hele dagen skal være én lang fest med udklædning, sjove oplevelser og spændende udfordringer – måske også nogle pinlige nogle af slagsen. Det gælder om at være kreative, og derfor kan du med fordel bruge den inspiration og de polterabend idéer på Midtsjælland, du finder her på siden.

Du finder også gode bud på forslag til en billig polterabend ved at klikke dig videre ind.

olterabend ideer og aktiviteter

 

Polterabend Slagelse, Korsør, Skælskør og Vestsjælland

En polterabend i Slagelse og Korsør skal være en perfekt, sjov og anderledes oplevelse for bruden eller brudgommen. Hvis du mangler polterabend idéer til Slagelse, Korsør eller det øvrige Vestsjælland, så finder du en masse inspiration og gode forslag lige her på Funguide.

Vi har nemlig samlet de bedste oplevelser og idéer til polterabend ét sted, så du nemt kan finde på gode idéer og input til den store dag. En polterabend er en samlet event af fest, lege, udklædning og en masse skægge, udfordrende og lidt pinlige oplevelser for bruden eller brudgommen, og det er din opgave at arrangere dagen. Hvis budgettet er lidt halvstramt, så frygt ej – vi har også samlet en masse gode og billige oplevelser, hvis det skal være en relativ billig polterabend.

Det kan sagtens lade sig gøre at arrangere en billig og stadig vildt sjov polterabend i Slagelse eller Korsør, det handler blot om at finde de rigtige oplevelser.

 

Polterabend idéer i Holbæk, Kalundborg og Nordvestsjælland

Skal du til at arrangere en sjov og perfekt polterabend i Holbæk, Kalundborg eller Nykøbing Sjælland?

Hvis svaret er ja, og hvis du mangler polterabend idéer, så er du havnet det helt rette sted. Funguide er en samlet oversigt over spændende og anderledes oplevelser, og vi har også en hel del gode forslag til polterabend idéer i hhv. Kalundborg, Nykøbing Sjælland og Holbæk.

Du finder mange gode aktiviteter og idéer til polterabend ved at klikke dig videre ind her på siden. En polterabend er en speciel dag, og den skal være helt perfekt for bruden eller brudgommen – det kan f.eks. være, at den skal inkludere udklædning, lege, fysiske såvel som mentale eller pinlige udfordringer og meget andet sjovt.

Du kan planlægge polterabenden som et samlet event, hvor alt er timet og tilrettelagt fra morgen til aften, således at det bliver en fest for hovedpersonen, som ikke skal tænke på andet end at nyde dagen i godt selskab og få sig en uforglemmelig oplevelse.

Hvis budgettet ikke er voldsomt stort, finder du også en masse god idéer til en billig polterabend i Holkbæk, Kalundborg og Nykøbing Sjælland her på siden. Det gælder bare om at gå i gang og lade dig inspirere – god fornøjelse.

Den bedste polterabend

 

POLTERABEND I KØGE, HASLEV, FAXE OG ØSTSJÆLLAND

Mangler du polterabend idéer i Køge, Faxe, Haslev og det øvrige Østsjælland?

Her på Funguide finder du gode forslag til aktiviteter og idéer til polterabend i netop denne del af landet. Hvis du står for at skulle arrangere en sjov, anderledes, billig og helt perfekt polterabend, så er der mange ting, der skal spille sammen. Heldigvis kan du finde polterabend idéer i Faxe, Haslev og Køge lige her på siden.

Det kan være, at dagen skal indebære noget udklædning, nogle lege og en stor fest til sidst, for at blive en samlet og vellykket event – gå på udkig efter gode idéer her på siden, og skab en uforglemmelig oplevelse. Vi har repræsenteret sjove oplevelser og gode udbydere af polterabend events til både kvinder og mænd, så der er noget for enhver smag.

Du finder bl.a. polterabend idéer i Faxe, Haslev og Køge såsom gokart, karaoke, wellness, spa og alt derimellem.

Piger på polterabend

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 67 aktiviteter.

Klatreskoven

Besøg en af Københavns bedste klatreparker i Glostrup. Klatrebaner i alle sværhedsgrader og til en skarp pris.

Danseevents Casa Bailar

Prøv at danse til dit næste arrangement sammen med festlige Casa Bailar - Salsa, Twerk, Poledance, Bachata m.m.

Gå på vandet med Waterballz

Nu kan du prøve at gå på vandet med de populære Waterballz. En sjov og anderledes aktivitet for både børn og voksne.

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum få en komplet og skræddersyet sjov dag med kolleger, venner og familie til en skarp pris!

Ballonflyvning med Dreamballoon

Uforglemmelig ballonflyvning med DreamBalloon – Letter fra områder i hele landet.

Crazy bumperz fodbold for større grupper med Funballz

Bumperz arrangement for grupper. Kan arrangeres i hele Danmark både indendørs og udendørs af Danmarks mest erfarne udbyder.

Urban Golf Events

Kom og prøv de bedste golfsimulatorer i København. 8 simulatorer der er velegnet til både nybegyndere og professionelle. Placeret centralt i Valby til meget fornuftige priser

Langager Retreat - Spa og skønhedsklinik

Trænger du til den ultimative forkælelse? Tag veninderne med og oplev skønhedens verden hos Langager Retreat i Havdrup mellem Roskilde og Køge.

Racehall CPH

Verdens største indendørs gokartbane ligger i Taastrup. 1250 meter lang og 13 meter bred - masser af plads til overhaling.

Laserhero hos Bowl'n'Fun

Indendørs lasergame baner i Næstved til en supergod pris!

Odsherred Eventpark

Prøv paintball, fodboldgolf eller 5 kamp hos Odsherreds Eventpark mellem Holbæk og Nykøbing Sjælland

Lækre smagninger med Smagning.com

Smagning.com er et team af eksperter der laver smagninger i topklasse over hele Danmark. Smagninger af Whisky, Gin, Rom, Cognac, Champagne m.m.

Partybus med partykørsel

Få den vildeste fest ombord på én af Partykørsel.dk’s partybusser, der kan køre op til 38 festdeltagere rundt på Sjælland og Lolland Falster

Riddlehouse Escaperooms Køge og Roskilde

Prøv 5 spændende escaperooms Riddlehouse i Køge og Roskilde

Luksus whiskysmagning med Smagning.com

Kom til luksus whiskysmagning med prisvindende Smagning.com og smag 4-8 gode whiskyer serveret med gode anekdoter og en masse fif.

Disc Golf Events

Bliv en haj til discgolf,  og lav en venskabelig turnering med kolleger, venner eller familie.  Disc Golf Events sørger for det hele, så I kan få en sjov oplevelse - i hele landet.

Segway events med Segway Cruise

Planlæg dit eget sjove segway event med Segway Cruise - Der er god pris og kan både afholdes udendørs og indendørs på hele Sjælland.

VIP Limo

Få den perfekte VIP oplevelse med VIP limo, der kører i KBH og resten af Sjælland

Kør en Ferrari 458 Spider hos P1apex

Kør en Ferrari 458 Spider hos P1apex på Jyllandsringen eller Sjællandsringen

Kør en Lamborghini Huracan på bane hos P1apex

Prøv en Lamborghini Huracan på Jyllandsringen eller Sjællandsringen. Kør selv eller som passager

Murder Mystery Dinner med Midgaard Event

Middage med mordmysterier giver dit arrangement en helt særlig stemning. Afholdes over hele landet.