Escape rooms i København og på Frederiksberg

Escape game & Escape room  

Er du på udkig efter escape games i København? Så velkommen til Funguides oversigtside over Escaperooms, Escapegames og solve a mystery spil, som du kan nyde i København og på Frederiksberg.

Du kan også bruge vores filter til at sortere listen, så du kun ser de udbydere, der matcher dit antal deltagere og dit budget.

God fornøjelse.

Escape games i København såsom mystery room, escape room og andre escape spil er blevet mere og mere populært de seneste år, og der er kommet flere og flere sjove oplevelser frem i hovedstadsområdet.

Escape room i KBH går typisk ud på, at i som et samlet team bliver udsat for en række fysiske og mentale udfordringer, som i skal løse sammen i fællesskab. Det kan f.eks. være en række råder, mysterier, labyrinter eller lignende opgaver.

Det kræver samarbejde, god kommunikation og ikke mindst en god holdånd. Alt dette lærer i også, mens i har det sjovt med at løse gåderne i de forskellige escape rooms i København.

Dette er også en af grundende til, at mange firmaer vælger at bruge escape games og mystery room i København som led i deres teambuilding for at skabe bedre samarbejde, kommunikation og produktivitet på arbejdspladsen.

 

Escape rooms i København – hvor ligger de

Et escape room i København stiller krav til alle deltagere. Det gælder om at samarbejde for at slippe ud af rummet, inden de 60 minutter er gået. Opgaverne kan rumme alt muligt spændende, sjovt og vildt krævende.

Det bedste escaperoom er det, hvor alle involverede får en stor oplevelse, der sent glemmes. Det er et kæmpe sus, når låsen går op, og I sammen har klaret udfordringen.

Escape games er kommet for at blive. Det er ideelt til teambuilding på skoler og arbejdspladser. Rigtig mange polterabender tager også en tur i escape room – der er noget for enhver smag.

 

Hvad med at besøge et escape room disse steder:

  • Escape CPH er centralt beliggende nær Nørreport i København. Der er derfor rig mulighed for at spise middag i forbindelse med arrangementet. I kan også finde sammen om en tur i byen bagefter, hvor I fejrer jeres nylige triumf.
  • BreakoutRoom i Rødovre og København byder også på rum, hvor alle sanser og evner skal i spil, hvis opgaven skal løses inden for tidsrammen. Der er ofte gode tilbud, når man kigger indenfor på hjemmesiden.
  • Midgaard Event på Østerbro har lidt af hvert på programmet. Der er vildt sjove escape games og andre sjove aktiviteter af lignende slags. Her går man virkelig ikke galt i byen, hvis der skal skrues en dag sammen, hvor der kommer til at ske lidt af hvert.

Ved at klikke rundt her på siden, får man et hurtigt overblik, der viser info og pris. Der er rigtig mange gode idéer til escape rooms i København, der virkelig vil få alle på mærkerne fra første til sidste nervepirrende sekund.

Et escape room i DK kan virkelig omhandle alt mellem himmel og jord. Hvad med at prøve at bryde ud af et fængsel, laboratorium eller en børnehave? Der findes naturligvis også et escape room, hvor der skal leges Olsen Banden med alt, hvad dertil hører.

Et særligt nervepirrende spil er det, hvor man skal desarmere en tikkende bombe. Hvis ikke opgaverne bliver løst hurtigt nok, så eksploderer bomben – og I må have bedre held næste gang!

Se et eksempel på Escaperoom med Midgaard Events video:

Escape room i kbh som aktivitet til arrangementer

København byder på alle muligheder for escape games, der får adrenalinen frem i kroppen. Bosiddende i hele København i eller omkring Frederiksberg og Nørrebro har gode chancer for at komme på arbejde i et veldesignet escape room.

Det bliver mere og mere populært at bruge et escape room som aktivitet til særlige begivenheder. Det er noget helt andet end bare at mødes over mad og drikke eller en tur i biografen.

Der er tale om spil, hvor man virkelig kommer på store opgaver sammen. Der bliver knyttet helt særlige bånd, når kolleger skal arbejde sammen om noget stort og vigtigt.

En polterabend i KBH bliver vellykket som aldrig før, når selskabet får låst sig ud af rummet i fællesskab. Bagefter er det kun på sin plads med velfortjente drinks til alle involverede!

Det er i det hele taget meget oplagt at kigge mod escape rooms, hvis arrangementet skal rumme noget helt særligt.

Vejret spiller i øvrigt ingen rolle, når I bliver låst inde med tag over hovedet.

Et escape room vil være en sikker vinder, hvis selskabet har mod på udfordringer af flere forskellige slags. Og så gør det bestemt heller ikke noget, at det er hylende skægt på samme tid!

 

Escape room for 2 personer i København

Man behøver ikke være mange personer for at prøve kræfter med et spil i KBH. Der kræves faktisk bare 2 deltagere, før man kan blive låst inde med koder at knække og gåder at løse.

Hvis man virkelig får smag for det, kan escape games sagtens blive en tilbagevendende begivenhed. Det koster ikke mere, end at man ligefrem kan ‘gå til’ det, når som helst lysten melder sig.

Interessen breder sig rundt omkring i landet, og det samme gør udvalget af forskellige temaer. Ingen opgaver må stå uløste tilbage, når I har været på besøg et af stederne i København!

 

Escape room som spil og brætspil

Vidste du, at man faktisk også kan få escape rooms som brætspil?

Man behøver således slet ikke booke tid for at prøve kræfter med genren. Man kan blot invitere venner og kolleger på besøg – så er I klar til at arbejde sammen om at bryde ud i fællesskab. Brætspillene fås i nøjagtig lige så mange temaer som de fysiske escape rooms.

Alt i alt er der ingen, der kommer til at mangle muligheder for udfoldelse!

Man kan udfordre sig selv og sine venner i København mange gange årligt – eller bare, når der skal foregå noget særligt til store begivenheder som runde fødselsdage, firmafester, polterabender, studenterfester osv.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-15 af 15 aktiviteter.
Escape Copenhagen

Escape Copenhagen - Escape rooms i det centrale KBH

Escape Copenhagen ligger tæt ved Nørrebro station i København. Meget velegnet til grupper på 2-60 personer, hvor i sammen kan vælge mellem 9 forskellige escaperooms

Mordet ved Amalienborg Slot

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Løs mordgåden på Amalienborg Slotsplads. Book et mysterium og oplev kendte seværdigheder fra en anden vinkel. Udendørs aktivitet for voksne og større børn

Mordmysteriet-ved-christiansborg

Mordmysteriet ved Christiansborg

Løs mordgåden sammen i det indre København og oplev Slotsholmen på en helt ny måde

forbryderjagt-nyhavn-solve-a-mystery-oplevelse-gavekort-københavn-mysterium-uhygge

Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery

Slip fantasien løs og opdag ikoniske Nyhavn med København K fra en helt ny side - nu skal den snedige tyv fanges til forbryderjagt med Solve A Mystery.

puzzle-walk i København

Puzzlewalks i København med institute of wonder

Løs gåden og udforsk København samtidig. Et puzzlewalk er en anderledes og sjov måde at opleve byen på.

Escaperoom af midgaard event

Escape Room by Midgaard Event

Escape room på Østerbro i Købehavn

Breakoutroom blackmagic superevent

BreakoutRoom - Live Escape Games

Escape game i Rødovre og i det centrale København. Mange forskellige rum. Breakout tilbyder også et mobilt escapegame som de sætter op hos dig.

Magtens Hemmelighed med Mystery Makers

Tag på en spændende gådejagt på Christiansborgs slot

Drabet_ved_rundetarn

Drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery

Opklar mordgåden ved Rundetårn i Københavns centrum. Book en mordsag og få indblik i de københavnske lokaliteter på en anderledes måde

mystery-hunt-mystery-room-the-ritual-the-killing-room-the-lab

Escape games - Mystery Room

Mystery Room ligger i det centrale København, hvor I skal undslippe det hemmelige laboratorium.

Escape Copenhagen VR

Virtual Reality Escape Room med Escape Copenhagen

Oplev Virtual Reality sammen - Actionpacked Escape Room i Virtual reality for 3-6 personer i det centrale København.

Kongens-Have-Galleri-Løve-og-Hest

Kom til Mystery Hunt i Kongens Have

Nu er det endelig tid til at opleve smukke Kongens Have på helt nye måder! Mystery Hunt inviterer spændende skattejagt - kan du mon løse de svære gåder?

Escapegame in a box Eventfactory

Escaperoom in a box med Eventfactory

Stop den gale diktator atomaffyring med dette transportable escape spil.

Escaperoom Riddlehouse

Riddlehouse Escaperooms KBH

Prøv escaperooms med tema fra nogle af dine favoritfilm hos Riddlehouse - beliggende i det centrale København.

Mystery-Hunt-ved-Kastellet

Kom til Mystery Hunt på Kastellet

Tag en ven eller to med under armen, og opdag de inderste kroge af Kastellet i København - kan du mon løse mordgåden?