Børnefødselsdag i København og Frederiksberg

børnefødselsdag  

Herunder ser du en overskuelig liste over mulighederne for en god børnefødselsdag i København, på Frederiksberg og andre områder i og omkring København. Der er mange forskellige valgmuligheder, og du finder med garanti noget på listen, som egner sig godt til en børnefødselsdag for lige netop dit barn og dit barns venner.

Vi håber vores liste hjælper dig med at gøre dit barns fødselsdag bedre.

Her på Funguide har vi samlet en masse gode oplevelser og aktiviteter, så du finder noget i ethvert prisleje og for alle aldersgrupper. Hvis du skal holde en børnefødselsdag i København eller omegn, så kan du vælge alt lige fra udendørs aktiviteter med fart og feltet og frisk luft til indendørs aktiviteter, hvor der f.eks. er mere fokus på kreativ udfoldelse.

Vi har også sørget for at inkludere forskellige oplevelser til en god børnefødselsdag i København således, at der er noget for forskellige deltagerstørrelser.

Hvis du skal til at holde børnefødselsdag i København, på Frederiksberg eller i områderne omkring København, så er der rigtig gode muligheder at vælge imellem. Vi vil selvfølgelig alle sammen gerne give vores børn en sjov, spændende og helt uforglemmelig fødselsdag, når vi kan komme til det. Nogle gange kan det dog godt være lidt svært at være super kreativ som forældre, der skal planlægge sådan en børnefødselsdag for 5, 10 eller 20 små krudtugler.

Derfor har vi valgt at samle en liste over oplevelser, som egner sig særdeles godt til en børnefødselsdag i København. Hvis der skal være godt med plads til leg, løb og sjov, så kan du f.eks. overveje at holde børnefødselsdag i Capella Play, som er et kæmpestort, indendørs legeland i Fields, og derfor en oplagt mulighed for en god børnefødselsdag i København.

Når du skal til at holde en fødselsdag for dit barn og dit barns venner, så skal du selvfølgelig overveje et par ting. Der kan f.eks. være stor forskel på priserne blandt de mange forskellige oplevelser, legelande osv.

Derudover kan der også være en verden til forskel på, om oplevelsen eller stedet egner sig mest til en børnefødselsdag for et barn på 2 år, en børnefødselsdag for et barn på 6 år, eller endnu ældre. Derfor bør du naturligvis finde og vælge noget, som egner sig til den aldersgruppe, som dit eget barn og de andre børn passer ind i.

Derudover skal du også huske at tænke på, hvornår på året, dit barn og fødselsdag, eller i hvert fald hvornår i vælger at holde fødselsdagsfesten. Der er nemlig nogle af de steder og oplevelser, som egner sig til børnefødselsdag i København og omegn, der passer bedst til enkelte årstider. Nogle af de mange udendørs oplevelser er f.eks. mest oplagt i sommerhalvåret, og omvendt kan man så søge mod nogle af de mange indendørs oplevelser til sin børnefødselsdag i vinterhalvåret.

Listen hedder godt nok børnefødselsdag i København og Frederiksberg, men dækker også oplevelserne der ligger i Københavns omegn. Så du kan sagtens bruge den selvom du skal holde børnefødselsdagen i Gentofte, Taastrup, Amager, Lyngby,  Greve, Ballerup, Gladsaxe, Glostrup o.lign.

Hvis du kender en oplagt aktivitet til en børnefødselsdag, der ligger i København og omegn – så skriv den endelig til os, så vi kan lægge den på Funguide.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 62 aktiviteter.

Lasergames hos Shoot to Thrill

Københavns bedste lasergame i 7 flotte udendørsbaner hos Shoot to Thrill i Dragør.

Klatreskoven

Besøg en af Københavns bedste klatreparker i Glostrup. Klatrebaner i alle sværhedsgrader og til en skarp pris.

Racehall CPH

Verdens største indendørs gokartbane ligger i Taastrup. 1250 meter lang og 13 meter bred - masser af plads til overhaling.

Monkey World Hillerød

Monkey World ved Hillerød er en fantastisk Japansk have, hvor man kan kommer i nærkontakt med dyrene omkring haven. Du kan håndfodrer dyrene og få en afslappende og unik dyreoplevelse udover det sædvanlige.

Stomp med Stompshop

Prøv stomp i København eller hjemme i dit lokalområde hos Stompshop

Bowling og Shuffleboard - DGI Byen

DGI Byen har 16 bowlingbaner med lounge, bar og restaurant og med kun 50 meter til Hovedbanegården er DGI Byen det oplagte valg, næste gang I skal bowle.

Action og eventcenter - Shoot to Thrill

Besøg København bedste aktivitetscenter! Store paintball- og lasergamebaner samt et stort udvalg af andre Actionaktiviteter!

Børnefødselsdag pakken - Ninja, sangstjerne og børnedisko

Få den sjoveste børnefødselsdag med Ninja Laser bane, Sangstjerne for en dag, Musikvideo, Flyvescener, Børnediskotek og karaoke.

Virtual Reality Events hos Limitless i København

Hold dit eget Virtual reality arrangement hos Limitless i København

Prøv en spikeball-workshop

Lær at spille Spikeball med danmarksmesteren og landstræneren Aske Hammar - Spikeball er sjovt spil, der er nemt at gå til og hvor alle kan være med

Disc Golf Events

Bliv en haj til discgolf,  og lav en venskabelig turnering med kolleger, venner eller familie.  Disc Golf Events sørger for det hele, så I kan få en sjov oplevelse - i hele landet.

Tounge Numb - Arcade og retrokonsoller

Lej Tounge Numbs lokaler på Frederiksberg til dit næste arrangement og hyg dig med retro konsoller, arkadespil og flippermaskiner til en fornuftig pris

Simbold

Prøv den nye sjove sport Simbold - En sjov kombination af fodbold og pool.

Gaming hos Astralis Nexus

Få 3 timers fantastisk gaming på professionelt udstyr hos Astralis Nexus i København

Skattejagt hos CopenHill

Fodboldgolf hos Kildedalevent Fodgolf

Spil det sjove fodboldgolf hos Kildedal Event i Måløv. Flot bane med hele 18 huller.

Gentofte Skøjtehal

Ingen ko på isen - hos Gentofte Skøjtebane er alle de faciliteter, som enhver skøjteprinsesse behøver!

Lasergame hos Extreme paintball

Skyd dine modstandere i det ufarlige lasergame hos Extreme Paintball i Taastrup.

Rødovre Skøjtehal

Om der står skøjteprinsesse på dit CV eller ej, er alle velkommene indenfor hos Rødovre Skjøtehal

Superevent eventcenter

Stort eventcenter i Rødovre. Mange sjove aktiviteter og breakoutrooms med gode priser.

Amagerstrand Minigolf

Amagerstrand Minigolf byder på en 18 gode og hyggelig minigolfbaner, en lækker isbar samt flotte naturomgivelser. Få en hyggelig dag med minigolf.