Børnefødselsdag i København og Frederiksberg

børnefødselsdag  

Herunder ser du en overskuelig liste over mulighederne for en god børnefødselsdag i København, på Frederiksberg og andre områder i og omkring København. Der er mange forskellige valgmuligheder, og du finder med garanti noget på listen, som egner sig godt til en børnefødselsdag for lige netop dit barn og dit barns venner.

Her på Funguide har vi samlet en masse gode oplevelser og aktiviteter, så du finder noget i ethvert prisleje og for alle aldersgrupper. Hvis du skal holde en børnefødselsdag i København eller omegn, så kan du vælge alt lige fra udendørs aktiviteter med fart og feltet og frisk luft til indendørs aktiviteter, hvor der f.eks. er mere fokus på kreativ udfoldelse.

Vi har også sørget for at inkludere forskellige oplevelser til en god børnefødselsdag i København således, at der er noget for forskellige deltagerstørrelser.

Vi håber vores liste hjælper dig med at gøre dit barns fødselsdag bedre.

Hvis du skal til at holde børnefødselsdag i København, på Frederiksberg eller i områderne omkring København, så er der rigtig gode muligheder at vælge imellem. Vi vil selvfølgelig alle sammen gerne give vores børn en sjov, spændende og helt uforglemmelig fødselsdag, når vi kan komme til det. Nogle gange kan det dog godt være lidt svært at være super kreativ som forældre, der skal planlægge sådan en børnefødselsdag for 5, 10 eller 20 små krudtugler.

Derfor har vi valgt at samle en liste over oplevelser, som egner sig særdeles godt til en børnefødselsdag i København. Hvis der skal være godt med plads til leg, løb og sjov, så kan du f.eks. overveje at holde børnefødselsdag i Capella Play, som er et kæmpestort, indendørs legeland i Fields, og derfor en oplagt mulighed for en god børnefødselsdag i København.

Når du skal til at holde en fødselsdag for dit barn og dit barns venner, så skal du selvfølgelig overveje et par ting. Der kan f.eks. være stor forskel på priserne blandt de mange forskellige oplevelser, legelande osv.

Derudover kan der også være en verden til forskel på, om oplevelsen eller stedet egner sig mest til en børnefødselsdag for et barn på 2 år, en børnefødselsdag for et barn på 6 år, eller endnu ældre. Derfor bør du naturligvis finde og vælge noget, som egner sig til den aldersgruppe, som dit eget barn og de andre børn passer ind i.

Derudover skal du også huske at tænke på, hvornår på året, dit barn og fødselsdag, eller i hvert fald hvornår i vælger at holde fødselsdagsfesten. Der er nemlig nogle af de steder og oplevelser, som egner sig til børnefødselsdag i København og omegn, der passer bedst til enkelte årstider. Nogle af de mange udendørs oplevelser er f.eks. mest oplagt i sommerhalvåret, og omvendt kan man så søge mod nogle af de mange indendørs oplevelser til sin børnefødselsdag i vinterhalvåret.

Listen hedder godt nok børnefødselsdag i København og Frederiksberg, men dækker også oplevelserne der ligger i Københavns omegn. Så du kan sagtens bruge den selvom du skal holde børnefødselsdagen i Gentofte, Taastrup, Amager, Lyngby,  Greve, Ballerup, Gladsaxe, Glostrup o.lign.

Hvis du kender en oplagt aktivitet til en børnefødselsdag, der ligger i København og omegn – så skriv den endelig til os, så vi kan lægge den på Funguide.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 56 aktiviteter.

Crazy bumperz fodbold for større grupper med Funballz

Åbent April 2021: Bumperz arrangement for grupper. Kan arrangeres i hele Danmark både indendørs og udendørs af Danmarks mest erfarne udbyder.

Gå på vandet med Waterballz

Åben April 2021: Nu kan du prøve at gå på vandet med de populære Waterballz. En sjov og anderledes aktivitet for både børn og voksne.

Lasergames hos Shoot to Thrill

ÅBEN pr. 1 Marts 2021. Københavns bedste lasergame i 7 flotte udendørsbaner hos Shoot to Thrill i Dragør.

Racehall CPH

Åben 21 Maj 2021: Verdens største indendørs gokartbane ligger i Taastrup. 1250 meter lang og 13 meter bred - masser af plads til overhaling.

Action og eventcenter - Shoot to Thrill

Åben 1 Marts 2021: Besøg København bedste aktivitetscenter! Store paintball- og lasergamebaner samt et stort udvalg af andre Actionaktiviteter!

Tivoli i København

En have og forlystelsespark i hjertet af København - Tivoli er ikke til at komme udenom

Superevent eventcenter

Stort eventcenter i Rødovre. Mange sjove aktiviteter og breakoutrooms med gode priser.

Københavns Zoologiske have

Mødregrupper, turister, bedsteforældre og børn - du møder dem alle i Zoologisk Have i København. Danmarks største zoo og dyrepark.

Hellerup fægteklub

Prøv fægtning til et event. Afholdes i Hellerup

Bondegårdsbesøg på Toftegården

Maren malkeko og gumpehøne på besøgsgården og bevaringscenteret Toftegården i Albertslund

Slotracing hos Miniracing

Hos Miniracing kan du prøve 4 racerbaner fordelt på 500m2 beliggende i Glostrup

Fodboldgolf hos Kildedalevent Fodgolf

Spil det sjove fodboldgolf hos Kildedal Event i Måløv. Flot bane med hele 18 huller.

Kastrup Skøjtehal

Uanset hvor skarp du er på isen, er alle velkomne hos Kastrup Skøjtehal!

Legeland - Ind i frimærket

Museumsbesøg og indendørs legeland det samme sted med beliggenhed på Østerbro

Lasergame hos Extreme paintball

Skyd dine modstandere i det ufarlige lasergame hos Extreme Paintball i Taastrup.

Gokart - Power Racing

300 meter indendørsbane i Herlev. Et godt sted for voksne og børn at gå til Gokart i København. Der er både undervisning og elektriske gokarts.

Børnefødselsdag med Eventfactory

Få arrangeret en mindeværdig børnefødselsdag med Eventfactory

Børnefilm hos Børnebiffen

Kom gratis i Børnebiffen eller lav din egen film i Filmhuset i København

Promillehockey hos Superevent

Promillehockey i Rødovre

Flødebollekursus hos Chokoladeparadis

Lær at lave dine egne flødeboller i København

Cirkus Arena

Lugten af popcorn og savsmuld fornægter sig ikke - hos Cirkus Arena med forestillinger i over 100 danske byer i hele landet