Firmaarrangement, firmaevent og teambuilding i København

Firmaarrangement og Teambuilding  

Velkommen til Funguides liste over gode idéer og forslag til sjove aktiviteter til firmaarrangementer, firmaevents og teambuilding i København

Listen dækker hele København og omegn – dvs. København K, Frederiksberg, Gladsaxe, Vanløse, Amager, Herlev, Hellerup etc.

Du kan benytte nedenstående filter til at finde de aktiviteter og oplevelser, der passer bedst til dit budget, antal deltagere eller type af ønsket aktivitet.

Teambuilding og Teambuilding aktiviteter i København

Teambuilding i København er blevet mere og mere udbredt de senere år. Der er kommet fokus på produktivitet, samarbejde og kommunikation, og derfor er det blomstret frem med gode bud på aktiviteter til et godt firmaarrangement i København.

Teambuilding aktiviteter i KBH kan være mange forskellige ting lige fra overlevelseskurser til madlavningskurser i et professionelt køkken – fælles for begge eksempler er, at du og dine kollegaer er afhængige af hinanden og dermed afhængige af et velfungerende samarbejde.

Dette lærer I at efterleve fuldt ud på et teambuildingkursus.

Teambuilding

Et godt firmaarrangement byder på sjove og spændende oplevelser og aktiviteter for alle deltagerne, hvor i kommer hinanden mere ved end normalt. Specielt hvis i deltager i et teambuilding kursus i København – Her skal i virkelig bruge alle personer og indgå i et team, hvor i skal klare forskellige teambuilding øvelser sammen.

Der mangler heldigvis ikke muligheder i København og omegn. Både store og små selskaber kan få en på opleveren sammen derude. Der findes noget for enhver smag og der er derfor masser af gode grunde til at få rystet medarbejderne bedre sammen.  

Det kan både være vildt, stille og roligt – eller lige midt imellem – når I booker aktiviteter fra oversigten her. Man kan endda ofte ‘dele hold’, så alle ikke deltager på samme måde. Dermed kan man skræddersy oplevelsen for at opnå det perfekt sammensatte arrangement.

At løse opgaver sammen er en sikker vinder, når det kommer til teambuilding øvelser. Det handler om at komme på dybt vand og se hinanden på måder, man ellers ikke gør til hverdag. Når man bevæger sig væk fra de vante rammer sker der ting og sager til gavn for sammenholdet. 

Teambuilding aktiviteter København

Så hvad skal på menuen, når der skal teambuildes på Frederiksberg, Amager og i KBH?

Hvad med:

 • Teamchallenge, der tilmed kan afholdes over hele landet? Her skal deltagerne igennem øvelser, der er både sjove, udfordrende og lærerige. Det er kendetegnende, at alle evner skal i spil. Der bliver derfor brug for både hjerne, muskler, fantasi og meget mere. Samarbejde er den største faktor, hvis holdet skal lykkes.
 • Citybattle i Københavns gader, som er en form for urbant orienteringsløb? Her skal løses mange forskellige opgaver med hovedstaden som kulisse. En fremragende mulighed for at opleve byen på en helt anden måde.
 • Skal det mest af alt bare være festligt, er det absolut på sin plads med et cocktailkursus med dertilhørende cocktailbar. Her kan alle deltagere lære, hvordan man mikser de mest velsmagende drinks. Så er der også langsigtet bonus, når der skal afholdes fester fremover.

 

Idéer til Firmaarrangementer der knytter kollegaer sammen

Et godt firmaarrangement byder på sjove og spændende oplevelser og aktiviteter for alle deltagerne, hvor i kommer hinanden mere ved end normalt.

Det behøver ikke nødvendigvis at være et ekstremt overlevelseskursus ude i ødemarken. Det kan lige så vel foregår i et køkken eller i en indendørs sportshal – I vil blive sat over for en række udfordringer, som i skal løse i fællesskab. 

Her på Funguide får du et godt overblik over oplevelser og aktiviteter, som passer perfekt til det næste firmaarrangement . Blandt det store udvalg finder du f.eks. gastronomisk teambuilding med madlavning og du kan frit klikke rundt og få idéer og forslag til et godt firmaarrangement i København og omegn.

Firmaarrangement København

Der er både oplevelser og aktiviteter, som fokuserer meget på samarbejde, og så er der en række oplevelser som mest af alt har til formål at være voldsomt underholdende og perfekt til et firmaarrangement i København.

Et firmaarrangement kan indebære en masse sjov og gode grin. Ved at gå på opdagelse i oversigten her på siden er der inspiration til mange arrangementer i de kommende år.

Man må selvfølgelig vælge med omhu, da det hele ikke kan nås på én dag. Når kollegaerne på firmaet kommer ud på ‘dybt vand’, bliver sammenholdet styrket. De vante rammer kan brydes for en dag med stort udbytte. 

Hvis jeres næste firmaevent skal være noget udover det sædvanlige er der rig mulighed for det. Et uforglemmeligt firmaarrangement kan byde på lidt af hvert. Der kan sagtens blive tale om en dag, som kommer til at skrive sig ind i historien!

Øvelserne kan foregå både indendørs og udendørs, når der er firmaudflugt. Sommerfest og firmaoplevelser kan sagtens høre sammen, hvis det ønskes. Her får du forslag til aktiviteter, der knytter kollegaerne sammen på bedste vis. 

Teambuilding madlavning

Husk at tage hensyn til alle deltagere. Det er ikke alle, der synes det vilde og voldsomme er lige sjovt. Mange af arrangementer giver heldigvis mulighed for at skræddersy forløbet, så alle får en god dag i hyggelige rammer.

Vi foreslår:

 • Action og Eventcenter som teamevent, hvis adrenalinen skal skrues op på max! Her er der lege gennem alt fra bueskydning, rodeotyr og sumobrydning til paintball og lasergame. 
 • Escape Rooms, hvis det skal være lidt mere stille og roligt. Her skal alle deltagere samarbejde om at bryde ud af rummet. Temaerne for rummene kan være alt mellem himmel og jord. Hvad der går igen er, at der skal løses opgaver på tid for at fuldføre missionen. 
 • Kokkeskole Teambuilding er et firmaarrangement, der vil komme alle til gode. Madlavning har en fantastisk evne til at binde folk sammen. Vi skal jo alligevel have noget at spise – så hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af det? Man kan lære at lave mad fra mange forskellige køkkener. Der er noget for alle smagsløg.

 

Firmaevents og team events – I behøves ikke et eventfirma i København

Her på Funguide finder du også gode bud på oplevelser til en sommerfest, et firmaevent eller firmaudflugt i hele København og omegn.

Det korte af det lange: Man kan sagtens selv skræddersy et perfekt firmaevent med alt det, der skal til. Man behøver ikke altid gå omkring et eventfirma for at få et vellykket arrangement op at stå.

Hvorfor ikke tage kontakt til de forskellige udbydere af arrangementer her på siden? Det er ganske let og ligetil at regne sig frem til priser, når man oplyser tidspunkt og antal deltagere. 

Firmaevent København

Udbyderne tager ofte gerne hensyn til specielle ønsker. Et firmaevent rummer selvfølgelig ofte vidt forskellige deltagere. Det skal på ingen måde stå i vejen for, at arbejdspladsen kommer ud og bliver rystet sammen gennem sjove øvelser og aktiviteter. 

Man finder dog også enkelte eventfirmaer her på siden, hvor flere forskellige aktiviteter skræddersys efter ønske. Her er der endnu mindre at lave for firmaets festudvalg. Det er sådan set bare at sende en ønskeliste afsted – så får I et program tilbage, der vil byde på lidt af hvert.

Der er gode grunde til at tænke ud af boksen, når det kommer til team events. Mange af deltagerne har sikkert allerede prøvet det meste. Wow-oplevelsen, når alle skal kaste sig over noget helt nyt, vil give mange gode grin og udfordringer på dagen. 

Man kan sagtens gå uden om et eventfirma for at arrangere:

 • Bagedyst
 • Cocktailkursus
 • Dansearrangement
 • Rapelling
 • Ølsmagning
 • Segway-tur
 • Kajakroning
 • Glaspustning
 • Kanalrundfart

Og en HEL masse andet godt. Arrangementerne varierer i længde. Det kan være en hel dag, der afsættes til formålet – eller også er det nok med en eftermiddag, hvor alle trækker i aktivitetstøjet ved fyraften. 

Et godt arbejdsklima rummer meget mere end bare de daglige opgaver. Kom ud og bliv rystet sammen og få en markant forbedret – og sjovere – stemning til hverdag.

 

Forslag til underholdning til firmafesten / sommerfesten i København

Skal det være hyleskægt og underholdende er der også forslag til events til fx sommerfesten lige her. Hovedstaden rummer alle muligheder for at sætte særlig kolorit på, når der er dømt firmafest med alt, hvad dertil hører. Find dine idéer lige her. 

Man kan booke et event, hvor deltagerne skal meget i aktion selv. Det kan dog også sagtens dreje sig om noget, hvor det mest er lattermusklerne, der skal ud at røre sig. 

Mange firmaer har foredragsholdere på besøg med jævne mellemrum. Det har naturligvis oftest relation til, hvad arbejdspladsen nu beskæftiger sig med til daglig. 

Men det er faktisk også muligt, at booke et humor-foredrag. Her skal man således sidde på sin stol og lytte – men så sandelig også selv være deltager.

Firmafest i Haven

Man kommer næppe uden om, at vejret i høj grad spiller ind, når der skal afholdes firmaarrangementer i Danmark. Den udendørs sommerfest kan sagtens risikere at blive spoleret, hvis tunge regnbyer umuliggør hygge under åben himmel. 

Det danske klima stiller krav til en plan B, hvis man vil være på den sikre side. Her følger derfor en både ude- og indedag, som helt sikkert vil betyde en ordentlig én på opleveren for alle kollegaer.

 

Udendørs underholdning til et firmaarrangement:

 • Mystery Hunt på Kastellet. Her skal gruppen sammen løse en mordgåde, der stiller krav til alle sanser. Det skal selvfølgelig stå jer helt frit for, om der bagefter skal være picnic på Kastellet med ternede duge og medbragte madpakker. Samt vådt til ganen.

Indendørs hygge til firmafester:

 • Virtual Reality Escape Room, hvor man virkelig kommer ind i en hel anden verden. Turen går enten til en forsvunden pyramide i Egypten eller en antik græsk hule. Ikke ligefrem steder man plejer at besøge på den normale firmatur.

 

Gå på opdagelse i udvalget her på siden og find noget, der vil passe perfekt ind til dit kommende arrangementet. Runde fødselsdage, firmaevent, idéer til firmaarrangement, polterabender etc. Der er noget til enhver begivenhed.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-60 af 181 aktiviteter.

Highroping hos Urban Ranger Camp

Prøv de ultimative klatrebaner 50 meter over jorden hos Urban Ranger Camp i København.

Partybus med Partykørsel.dk

Få den vildeste fest ombord på én af Partykørsel.dk’s partybusser, der kan køre op til 38 festdeltagere rundt i København og Nordsjælland

Polo hos Copenhagen Polo Club i Nivå

Spil kongernes spil Polo hos Copenhagen Polo Club i Nivå

Flødebollekursus med KBHTeambuilding

Kom på flødebollekursus som teambuilding i Brønshøj - kun for virksomheder og organisationer

Anderledes byvandring med Nørd Tours

Anderledes byvandring i Københavns gader og stræder. Hør fortællinger om innovation, prostitution, fysisk vold og mange andre ting om den gamle by.

Team Challenge hos Urban Ranger Camp

Det perfekte event med fokus på samarbejde og holdånd højt over jorden på Refshaleøen i København.

Fangerne på fortet hos Adventure Games

Har du altid ønsket at være deltager i TV programmet "Fangerne på fortet"? Så kan du nu prøve Adventure Games udgave i lidt mere ydmyge omgivelser.

SMYKBAR København

Lav jeres egne smykker på den hyggeligste smykkecafé i København - SMYKBAR

Traingamia - Togdyst for alle

Dyst med kollegaer eller venner og familie om hvem der er den bedste loko-fører, eller kæmp i hold for at se hvem der får flest point.

Escape Copenhagen - Escape rooms i det centrale KBH

Escape Copenhagen ligger tæt ved Nørrebro station i København. Meget velegnet til grupper på 2-60 personer, hvor i sammen kan vælge mellem 9 forskellige escaperooms

Segway konkurrence hos TeamBattle

Prøv at køre segway med TeamBattle. Afholdes i København og hele landet.

Paintball hos Shoot to Thrill

Københavns bedste paintballoplevelse hos Shoot to Thrill i Kongelunden. 7 baner med plads til 300 spillere.

Action og eventcenter - Shoot to Thrill

Besøg København bedste aktivitetscenter! Store paintball- og lasergamebaner samt et stort udvalg af andre Actionaktiviteter!

Stomp med Stompshop

Prøv stomp i København eller hjemme i dit lokalområde hos Stompshop

Den store bagedyst med KBHTeambuilding

Kunne du tænke dig at prøve at deltage i Den store bagedyst - så er dette firmaarrangement i København noget for dig.

Racehall CPH

Verdens største indendørs gokartbane ligger i Taastrup. 1250 meter lang og 13 meter bred - masser af plads til overhaling.

Virtual Reality Events hos Limitless i København

Hold dit eget Virtual reality arrangement hos Limitless i København

Lækre smagninger med Smagning.com

Smagning.com er et team af eksperter der laver smagninger i topklasse over hele Danmark. Smagninger af Whisky, Gin, Rom, Cognac, Champagne m.m.

Klatreskoven

Besøg en af Københavns bedste klatreparker i Glostrup. Klatrebaner i alle sværhedsgrader og til en skarp pris.

Prima madlavningskurser på kokkeskole i Valby og Aarhus

Populære madlavningskurser hos velanset kokkeskole i København og Aarhus

Wildlife cooking hos Humanic

Den vildeste outdoor gourmet teambuilding oplevelse - kan afholdes i hele landet

Keramik Workshop - KLAY Copenhagen

Lær at lave flot keramik af erfarne keramiker hos KLAY i København.

Lasergames hos Shoot to Thrill

Københavns bedste lasergame i 7 flotte udendørsbaner hos Shoot to Thrill i Dragør.

Brainbooster med KBHTeambuilding

50 forskellige opgaver på 20 eller 45 minutter. En spændende og sjov aktivitet, der kræver samarbejde og forskellige kompetencer.

Aktivitetsdag med TeamChallenge

Stort udvalg af sjove, udfordrende og lærerige teambuilding arrangementer for større og mindre grupper. Afholdes i hele landet.

Stormester med KBHTeambuilding

Er du også vild med Stormester fra TV2 så prøv KBHTeambuildings version her. Kun for virksomheder og organisationer,

Kokkeskole med KBHTeambuilding

Kom på Kokkeskole teambuilding i København - kun for virksomheder og organisationer

Ridetur hos Copenhagen Polo Club

Oplev den skønne natur ved godset Lyngebækgaard på hesteryg til ridetur hos Copenhagen Polo Club i Nivå

Cocktailkursus på Aloë cocktailbar

Kom til et sjovt og lækkert cocktailkursus på cocktailbaren Aloë i midten af København

Masterchef med KBHTeambuilding

Hvem er arbejdspladsens Masterchef - Find ud af det mens i laver lækker mad og får gode gastronomiske tips af en erfaren Masterchef

Chain Reaction med Humanic

Styrk samarbejdet på tværs og nedbryd siloer med dette inspirerende teamevent - kan afholdes i hele landet!

Bowling og Shuffleboard - DGI Byen

DGI Byen har 16 bowlingbaner med lounge, bar og restaurant og med kun 50 meter til Hovedbanegården er DGI Byen det oplagte valg, næste gang I skal bowle.

Film teambuilding

Film teambuilding er en udfordrende og sjov teambuilding aktivitet der kan leveres i hele landet.

Luksus whiskysmagning med Smagning.com

Kom til luksus whiskysmagning med prisvindende Smagning.com og smag 4-8 gode whiskyer serveret med gode anekdoter og en masse fif.

Prøv en spikeball-workshop

Lær at spille Spikeball med danmarksmesteren og landstræneren Aske Hammar - Spikeball er sjovt spil, der er nemt at gå til og hvor alle kan være med

Sustainability Game med Humanic

Er CSR, bæredygtighed og grøn omstilling vigtig for jeres organisation, så har Humanic den perfekte og sjove teambuilding dag linet op til jer.

Rejseplanen med KBHTeambuilding

Sjov og nyskabende teambuilding aktivitet i Kbh - KbhTeambuilding udfordrer jer på at komme fra A til B på den smarteste måde i “Rejseplanen”

Murder Mystery Dinner med Midgaard Event

Middage med mordmysterier giver dit arrangement en helt særlig stemning. Afholdes over hele landet.

Segway events med Segway Cruise

Planlæg dit eget sjove segway event med Segway Cruises til dit arrangement til en GOD pris i København.

Disc Golf Events

Bliv en haj til discgolf,  og lav en venskabelig turnering med kolleger, venner eller familie.  Disc Golf Events sørger for det hele, så I kan få en sjov oplevelse - i hele landet.

Opklar et mord med Lykke og Co.

Avanceret spil med skuespillere, special effekts og plot twists

GoBoat København

Udforsk byen på den maritime måde - lej en lille soldreven motorbåd hos GoBoat ved Islands Brygge i København

Casino event med Midgaard Event

Oplev den ægte Casinostemning uden at tabe en krone. Et festligt arrangement fra Midgaard Event. Afholdes på hele Sjælland.

Money talks med Humanic

Det ultimative teamevent i kommunikation og købmandskab - prøv teamspillet Money Talks.

Kanoevent med KbhTeambuilding

Kom på kanotur med din organisation. Foregår i København og på Sjælland

GPS teambuilding med KBHTeambuilding

Prøv det meget populære GPS teambuilding med fokus på samarbejde og kommunikation på den sjove måde - Kun for virksomheder og organisationer.

Glaspustning hos Copenhagenglass

Glaspustning til fester og teambuilding midt i København

Tounge Numb - Arcade og retrokonsoller

Lej Tounge Numbs lokaler på Frederiksberg til dit næste arrangement og hyg dig med retro konsoller, arkadespil og flippermaskiner til en fornuftig pris

Simbold

Prøv den nye sjove sport Simbold - En sjov kombination af fodbold og pool.

Kuglebanen med KBHTeambuilding

Byg den længste kuglebane med dit hold - Holdet optjener materialer ved at udføre mindre holdopgaver. En sjov aktivitet der fordrer holdarbejde.

Teambuilding Olympics med Humanic

Styrk jeres holdånd og bliv rystet godt sammen til denne skægge "Olympiade" - også selv hvis I er totalt usportslige!

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Løs mordgåden på Amalienborg Slotsplads. Book et mysterium og oplev kendte seværdigheder fra en anden vinkel. Udendørs aktivitet for voksne og større børn

Øl og kødsmagning hos Folkets Madhus

Den perfekte kombination af smagning af lækkert kød og ølsmagning hos Folkets Madhus på Amager i København.

Undervandsjagt med Amager Kiteskole

Dyk trygt ned i undervandsjagt med udstyr og kurser fra Amager Kiteskole - her kan alle være med!

Urban Golf Events

Kom og prøv de bedste golfsimulatorer i København. 8 simulatorer der er velegnet til både nybegyndere og professionelle. Placeret centralt i Valby til meget fornuftige priser

Poledance hos Pole Republic

Poledance på Frederiksberg og i Odense - til polterabend, firmafest eller som fitness!

Leifshow - humor foredrag- og teambuilding - hele landet

Teambuild med humor i hele landet

Escape Room by Midgaard Event

Escape room på Østerbro i Købehavn

Kajakpolo med Bryggens Kajakpolo

Prøv det sjove og intense Kajakpolo hos Bryggens Kajakpolo beliggende helt centralt i København.

Vinsmagning og wine and dine med Ilvino

Gratis vinsmagninger af kvalitetsvin på Gothersgade i København og Wine and dine arrangementer til meget rimelige priser.