Herretur og drengerøvstur

Velkommen til Funguides samling af oplevelser til den perfekte herretur eller drengerøvstur.

Der findes rigtig mange gode idéer til ting, man kan foretage sig på en rigtige herretur eller en drengerøvstur. Her på Funguide finder du mange gode herretur idéer i både København og Aarhus og en række andre steder i landet. 

Der findes et hav af valgmuligheder og herretur idéer her på siden – så det er bare om at kigge idéerne igennem.

Vælg det område nedenfor, der passer til din søgning.

En herretur er oplagt til polterabender eller fødselsdage, hvor i er en flok unge gutter eller mænd, som gerne vil ud og hygge jer eller give den fuld gas. Det afhænger selvfølgelig både af hovedpersonen i selskabet og af resten af personerne, der er med, og så afhænger det af, om det skal være roligt og hyggeligt, eller om der gerne må være fuld fart på og adrenalin, spænding og action for alle pengene.

Du kan både tage på herretur, hvor du prøvekører hurtige biler, skyder dine kammerater med paintballgeværer eller tager en rolig tur i biografen og ser film.

En er klassikerne blandt herretur idéer er f.eks. en god oktoberfest med god, tysk øl og masser af damer. Hvis det skal være en mere hyggelig og rolig herretur, så kan det være en god idé med en bunke film. Det kan både være i biografen eller som en tur i Blockbuster og hjem foran 42 tommer-TV’et.

Der findes f.eks. en masse forskellige centrer med forskellige tilbud i form af paintball, sumobrydning, lasergames og mange andre ekstreme aktiviteter. Hvis du gerne vil på en mere klassisk og stilet herretur, så kan det bl.a. anbefales at prøve en tur på et mindre, lokalt bryggeri til en rigtig omgang whiskysmagning eller ølsmagning.